bedrijfs productie functie
bedrijfskunde.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Bedrijfs productie functie

 • Accent organisatie advies b.v.
  Accent Organisatie Advies B.V. is hét adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van bedrijven naar een excellente bedrijfsvoering. Hiervoor heeft Accent een team met specialisten op het gebied van modellering, tijdstudies, procesmanagement en kwaliteitsmanagement. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door bottom-up de organisatie te analyseren en met het gehele bedrijf te verbeteren. Accent is ook leverancier van softwarepakketten voor methoden en tooling om bijvoorbeeld tijdstudies uit te voeren. Daarnaast geeft Accent opleidingen en workshops aan bedrijven op het gebied van Lean Manufacturing, tijdstudies en modellering van bedrijfsprocessen.
  http://www.adviseren.nu
 • Gerreseconsultancy
  Gerrese consultancy, oee, tpm, mmo, kaizen, 5s, slp, smed, wcm, lean, manufacturing, toc, jit, flow, productie, productiviteit, efficiency
  http://www.gerreseconsultancy.nl/
 • Pakket versturen
  Pakket versturen? Dit is het adres voor het transporteren en uitreiken van pakketpost en palletzendingen. Een pakket versturen was nog nooit zo eenvoudig!
  http://www.pakket-versturen.com/
 • Pol consultancy
  Pol consultancy ondersteunt verbeterprocessen van idee tot en met de implementatie en nazorg. doel is efficiency, effectiviteit en productiviteit continu verbeteren. werkterrein is productie, logistiek, ontwikkeling en management.
  http://www.polconsultancy.nl/
 • Tijdstudie software
  Heeft u vragen over de tijdsbesteding van uw medewerkers? Vraagt u zich af waar en wanneer verliezen, leegloop en inefficiëntie optreedt? Wilt u de waardetoevoegende activiteiten van uw medewerkers normeren om goede kostprijscalculaties te maken of uw medewerkers optimaal in te plannen? Met behulp van Accent-Pro kunt u dit eenvoudig en snel doen. Accent-Pro is een softwaresysteem waarmee u zelf de werktijd en de bewerkingstijd van uw medewerkers en/of machines kunt vastleggen en analyseren. Accent-Pro ondersteunt de twee belangrijkste tijdstudie methodieken: Multi Moment Opnamen voor vastlegging en analyse van werktijd Stopwatchnormering voor vastlegging en analyse van bewerkingstijd
  http://www.accent-pro.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Bedrijfs productie functie